На 5 декември ще се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в Третото издание на конкурса „Аз раста патриот“

На 5 декември 2018 година, от 17:30 часа в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ – Зала 1, ще се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в Третото издание на конкурса „Аз раста патриот“, който се провежда под егидата на Областния управител Недялко Славов в партньорство с бутилираща компания „Михалково“. Областна администрация Смолян кани всички участници, техните родители, приятели на тържественото събитие.

От 18:00 часа отново в Зала 1 на Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“, всички малки и големи любители на кукленото изкуство ще имат възможност да му се насладят чрез спектакъла „Тумба-лумба“ на Куклен театър Бургас. Входът е свободен, като представлението е подарък от бутилираща компания „Михалково“.

По-рано в същия ден, 05.12.2018 година, от 17:00 часа на площад „България“ /Нов център/ в град Смолян, малчуганите от Детските градини „Зорница“, „Буратино“, „Синчец“, „Слънце“, „Родопчанче“ и ЦПЛР-ОДК, заедно с Кметът на община Смолян Николай Мелемов, ще запалят светлините на Коледната елха, след което могат да се насладят на спектакъла „Тумба-лумба“.