Фитнес инструктор родом от Мадан влезе във „ВИП Брадър 2018“

Фитнес инструктор от Мадан е родопското попълнение във „ВИП Брадър 2018“.

Ричард е от Мадан, живял в кв. „Възраждане“. Завършил е през 2012 г. ПГ  „Васил Димитров“, разказаха негови съученици от родопския град. След като завършил той отива да живее в София, става „Мистър София“ и професионален фитнес инструктор. Става треньор и на много известни личности.

Ричард Величков е описал в личната си страница: richardvelichkov.com, че се занимава с фитнес от 9 години. Там той посочва и постиженията си досега: „От 5 години работя в Pulse Fitess and Spa –старши треньор. Сертификат от НСА за фитнес инструктор. Спечелено 3-то място на републиканско по фитнес и културизъм за юнуши категория културизъм в Карлово. Участие на републиканско по фитнес и културизъм категория Мъжка физика. Имам няколко сертификата по Spinning. Сертифициран треньор по: -Tapout, -Insanity, -Bodypump.“

Родопчанинът с изваяното тяло е написал в профила си във Фейсбук, че е завършил в Университета за национална и световна икономика.

Нахъсаният млад мъж споделя в дневника си:  „Обичам да казвам цели, а не мечти. Защото за целта се работи и аз съм готов да платя цената на успеха.“

По повод участието си във ВИП Брадър Ричард се е отбелязал със снимка от студиото и заявява: „Когато имаш ясни цели, нещата се случват. Благодаря на Господ и на приятелите ми, че успях да извървя пътя до най-доброто реалити. Дано успея да покажа себе си!